Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

BAŞKAN HACI'DAN YENİ YIL PARTİSİ

Salı, Ocak 02, 2018

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, ilçede yaşayan engelli çocuklar ve aileleri için yeni yıl partisi düzenledi.
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, her sene olduğu gibi bu yıl da engelli çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.
Boreas Restoran’ın eski yerinde düzenlenen etkinliğe, ilçe merkezinde ikamet eden engelli çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Kaymakam Tarkan Keskin, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Kent Konseyi Başkanı Selim Tuna, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Güleç, Engelli Çocuklar Kurs Öğretmenleri Füsun Sünnetçioğlu, Özmen Akın, Ela Akın da katıldı.
Belediye Başkanlığı’nca, İlçe Merkezinde yaşayan engelli çocuklar için aldığı engelli hizmet aracı, tekerlekli sandalye, akülü sandalye ve evlerinde bakıma kadar birçok projeyi hayata geçiren Başkan Hacı, bu yılsonu da engelli çocukları unutmadı.
BAŞKAN HACI SÖZÜNÜ TUTTU!
Başkan Hacı, geçtiğimiz yıl, Belediye Tansa Lokantası’nın ikinci katta olması nedeniyle bazı ailelerin engelli çocuklarını yukarıya çıkartırken sırtında taşımak zorunda kalması durumuna üzülmüş ve onlara yaptığı konuşmasında; “Bu eğlence programımız bu gece inşallah burada son eğlence programımız olacak çünkü biliyorsunuz buraya ulaşım biraz zor. Binanın bu bölümünde maalesef asansör teşkilatımız yok, daha rahat bir yerde seneye sizlerle buluşacağız ve hep birlikte daha rahat bir yerde eğleneceğiz ve aynen sizlerin istediği gibi düzayak altında olacak, içeriye rahat bir şekilde girip, çıkabileceğimiz bir yer olacak” demişti.
Başkan Hacı, engelli çocuklara verdiği sözünü tutarak, bu seneki yılbaşı partisini, düz bir zemin üzerinde olan Boreas Restoran’da düzenlendi.
Başkan Hacı, gecede yaptığı açılış konuşmasında; “Geçtiğimiz yıl sizlere söz vermiştim onun için bu mekanı bu akşam özel sizler için hazırlattım. Sizlerin kullanımına artık burasını sundum. Burası artık sizlere aittir. Bütün etkinliklerinizi yıl boyunca artık burada yapabilirsiniz. Yazın bu bahçede eğlene bilirsiniz, çünkü yeşiller içinde çok geniş bir bahçesi var bu alanın. Piknik yapabilirsiniz, yaz boyunca eğlenebilirsiniz. Sizler için buraya doğal gaz ve kalorifer tesisatı döşettirdik. Çok değerli arkadaşlar sözlerimi yine burada tekrarlamak istiyorum, yaz veya kış, gezmek istediğiniz yerleri bizlere söyleyin, bizler sizleri oraya götürürüz. Hep beraber Babaeski’de sizlerle mutlu bir şekilde yaşayacağız. Ben şimdiden sizlerin yeni yılını kutluyorum, yeni yılda hepinize, başarılar, sağlıklar ve mutluluklar diliyorum.”  dedi.
Başkan Hacı’nın konuşmasının ardında, İlçe Merkezinde ikamet eden engelli çocuklar, Kaymakam Tarkan Keskin, Belediye Başkanı Abdullah Hacı ile birlikte yeni yıl pastasını hep birlikte kestiler.
Başkan Hacı’nın verdiği yılbaşı partisinde, engelli çocuklar aileleri ile birlikte, Noel Baba’nın dağıttığı hediyeler ile birlikte mutlu bir gece geçirip, piyanist şantör İlker Ersoy ve Basri Güleç’in eşliğinde büyük bir coşku ile eğlendiler.
Metin KARAKUŞ

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020