Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

PERGE TEKSTİL, YENİ YIL ÖNCESİ İŞÇİLERİNE YILBAŞI PARTİSİ DÜZENLEDİ

Pazar, Aralık 24, 2017

Trakya’da ki örnek Tekstil Fabrikaları içinde yer alan Perge Tekstil; İstanbul, İzmir, Ordu, Manisa, Keşan (Edirne), Alpullu (Kırklareli), Bulgaristan ve Moldovya’da ki Fabrikaları’nda çalışan toplam 2750 işçisine yeni yıl öncesi aynı gece muhteşem bir organizasyonla yılbaşı partisi düzenledi.  


Babaeski’ye bağlı Alpullu Beldesi’nde faaliyetini sürdürmekte olan ve Trakya’da ki örnek Tekstil Fabrikaları içinde yer alan Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, işçilerine yeni yıl öncesi düzenlediği yılbaşı partisi ile yine bir ilke imza attı. 

Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Personel ve İdari İşler Müdürü Ayşegül Öznur Tuncal’ın yeni yıla sayılı günler kala organize ettiği yılbaşı partisinde, Rumeli Balkan ve Trakya ile özdeşleşen şarkıların muhteşem sesi Süheyla Solak & Blues Of Rumeli Grubu sahne aldı. 

Alpullu Perge Tekstil Fabrikası’nda düzenlenen Yılbaşı Partisine; Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İşletme Genel Müdürü İbrahim Kaya, Personel ve İdari İşler Müdürü Ayşegül Öznur Tuncal, Genel Koordinatör Tuncay Koçyiğit, Üretim Müdürü Murat Batu, Planlama Müdürü Özlem Dinçer, Muhasebe Müdürü Fatih Demircan, Kumaş Müdürü Rahime Çelik Çalışkan, Sevkiyat Şefi Atilla Akdeniz, Muhasebe Şefi Tugay Çoban ve 600 işçi katıldı.

Elif Yemek Firma Sahibi Faruk Çağlar’ın, Şef ve Aşçıdan oluşan profesyonel kadrosu tarafından çam ağaçları dahi her ayrıntının düşünüldüğü fabrikanın restaurant bölümünde, pastasından, kuru yemişine kadar, tüm yiyecek ve içecekler açık büfe olarak işçilere sunuldu. 

Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü İbrahim Kaya, gecede yaptığı açıklamada; “Dünyanın önde gelen markalarına üretim yaptıklarını ve Alpullu da ki Tekstil Fabrikası’nda yaklaşık altı yüz kişiye iş imkânı sağladıklarını belirterek, şunları söyledi.” 

“Perge Tekstil olarak çok şükür bu yıl yani 2017 yılında yoğun bir iş temposu geçirdik ve onun için biz de çok değerli personelimiz ve çok değerli işçilerimiz ile birlikte üzerimizdeki yorgunluğu atarak, 2018 yılını coşkulu bir şekilde karşılamak istedik. Çünkü gerçekten, bugün işçi çıkartan bir fabrika değil, bölgenin örnek fabrikalarından biri konumundayız. Perge Tekstil Fabrikası’nda; Kumaş Depo, Kumaş Kontrol, Kesimhane, Konfeksiyon Dikim Üretim,  Son Ütü,  Kalite Kontrol, Paketleme ve Sevkiyat bölümlerimiz bulunmakta ve bunun içinde yoğun bir mesai harcamaktayız. Biz işletme yönetimi olarak çalışmalarımızın motivasyonuna çok önem vermekteyiz. Perge Tekstil olarak, yeni yıl öncesi sadece Alpullu’da değil, bu akşam İstanbul, İzmir, Ordu, Manisa, Keşan (Edirne), Bulgaristan ve Moldovya’da ki Fabrikalarımızda da çalışan toplam 2750 işçimize yeni yıl öncesi muhteşem bir organizasyonla yılbaşı partisi düzenlenmiştir. Ayrıca; çalışanlar diğer aktiviteler ve işleri dışında birlikte vakit geçirme, farklı departmanlarda görev yapan personel ile kaynaşma fırsatı bulurken,  yine çalışanlar arasındaki ilişkilerin de daha da güçlendirilmesi açısından bu tür etkinlikleri her geçen gün arttırmayı ve de yenilerini eklemeyi düşünüyoruz. Ben her zaman için kazandığımı çalışanlarım ile birlikte paylaşmaktan yanayım.'' 

Yılbaşı partisinde sahne alan Süheyla Solak & Blues Of Rumeli Grubu işçilere eşsiz bir Rumeli ve popüler şarkılardan oluşan bir müzik ziyafeti sundu. 

Sanatçı Süheyla Solak & Blues Of Rumeli Grubu,  söylenen şarkıların ardından oyun havaları ile yılbaşı partisine katılanları coşturarak geceye damgasını vurdular.

Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İşletme Genel Müdürü İbrahim Kaya, düzenlenen yılbaşı partisinde çalışan işçileri ile birlikte sıraya girerek, açık büfeden yemeğini aldı ve gece boyunca sahnede oyunlarına eşlik ederek onlarla birlikte eğlendi. 

Genel Müdür Kaya, düzenlenen yılbaşı partisinde ayrıca çalışan işçileri için hediye çekilişi de gerçekleştirdi. 

Yılbaşı Partisine katılan işçilerin arasından yalnızca 50 talihli işçinin yüzünün güldüğü çekilişte Televizyon, Akıllı Cep Telefonu, Bilgisayar, Kol Saati, Saç Kurutma Makinesi, Saç düzleme maşası, Tost Makinesine, Parfüm, Bayan Güzellik Ürünlerine kadar her türlü hediyeler yer aldı. 

Gecenin en büyük hediye çekilişi olan Televizyon ise, Dikim ve Makine İşçisi Birsel Sever’e çıktı. Hediyesini almak için sahneye gelen Birsel Sever, duygulu anlar yaşayarak, gecede gözyaşlarına hakim olamadı.  

Dikim ve Makine İşçisi Birsel Sever’e hediyesini, Perge Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İşletme Genel Müdürü İbrahim Kaya ile Personel ve İdari İşler Müdürü Ayşegül Öznur Tuncal birlikte verdiler.

Yılbaşı Partisi’nde, işçiler 2017 yılının yorgunluğunu ve stresini Süheyla Solak & Blues Of Rumeli Grubu’nun muhteşem müziği ile attılar. 

Gece, 600 kişinin hep birlikte alay çektiği Rumelilerin ve Balkanların meşhur oyun havası olan “Damat Alayı” ile son buldu.

Haber: Metin KARAKUŞ
























Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020