Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

GENÇLER ATATÜRK İÇİN KOŞTU

Çarşamba, Aralık 27, 2017

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçeyi ziyaretinin 87'inci yılında etkinlikleri kapsamında atletizm yarışması yapıldı.
Babaeski'de '87'inci Büyük Atatürk Koşusu, kızlar, erkekler, genç kız, genç erkek, veteranlar, ferdi ve takım olarak düzenlendi. 1'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı önünden start alan yarışmalar 100'üncü Yıl Stadyumu'nda son buldu. Yarışmalarda derece alan sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi. Yarışmaya katılan Remzi Narlı, veteranlarda birinciliği elde etti.
Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, 25 Aralık 1930 tarihinden Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçeyi ziyaret ettiğini belirterek, "87'inci Büyük Atatürk Koşusu"nu güzel bir katılım ve coşku ile geçirmenin mutluluğu içerisindeyim. Yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz yarışma büyük çekişmeye sahne oldu ve bizlere unutulmaz anlar yaşattılar. Seneye inşallah bu sayıyı daha fazla arttırmak istiyoruz ve sporcularımıza madalya ve kupalar yanında başka küçük hediyeler de vermeyi düşünüyoruz. Babaeski ilçemizi sporun ilçesi yapmak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Spor etkinliklerini bolca yaparak öncelikle ilçemizde faaliyette olan spor branşlarını arttırmak böylece ilçemizde lisanslı sporcu sayımızı da arttırmak istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020