Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

KEMALETTİN BİLİŞİM HİZMETE AÇILDI

Perşembe, Ocak 04, 2018

Babaeski İlçesi’nde uzun yıllardan beri inşaat ve emlak sektöründe eksikliği hissedilen, plan, proje baskı işlerinin yapıldığı “Kemalettin Bilişim” adlı ozalit ofisi düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. 

İlçenin Gazi Kemal Mahallesi, Hürriyet Geçidi Sokak No: 8/B adresinde düzenlenen açılış töreninde, yağmura rağmen gelen konukları oğlu Tolga Birdal ile birlikte karşılayan İş yeri sahibi Kemalettin Birdal, herkesle tek tek ilgilendi.
  
Harita Yüksek Mühendisi Yusuf Vehbi Tamerol, açılış konuşmasında şunları söyledi. “İnsanlar doğar, büyür tahsil yapar. Tabi bu aşamalarda insanların ihtiyaçlarını aileleri karşılar. Tahsil bittikten sonra insanlar kendi ihtiyaçlarını karşılamak için ya serbest çalışırlar veya memuriyete atılırlar. Kemalettin kardeşimizde serbest çalışmayı tercih etmiş olan bir kardeşimiz. Babaeski’de ozalit çekme ihtiyacı, telefon tamir ihtiyacı, dizüstü bilgisayarı tamir ihtiyacı, çok büyük bir ihtiyaçtı. Öncelikle Kemalettin kardeşimiz bu ihtiyacı karşılayacağı için ona teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu işyerinin Kemalettin için, Babaeski’miz için, hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Yüce Allah hem Kemalettin kardeşimize, hem bizlere bol kazançlar nasip etsin.” 

“Kemalettin Bilişim” adlı ozalit ofisinin açılış kurdelesini; Belediye Meclis Üyesi Mimar Aydoğan Özyol, Serbest Harita Yüksek Mühendisi Yusuf Vehbi Tamerol, Kemalettin Birdal ve oğlu Tolga Birdal ile birlikte kestiler. 

Açılış törenine; Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak, Belediye Meclis Üyesi Mimar Aydoğan Özyol, Serbest Harita Yüksek Mühendisi Yusuf Vehbi Tamerol, Pelinler Çiftliği Sahibi Tamer Ergen, Serbest Makine Mühendisi Orhan Burmalı, Esnaf ve Sanatkâr Odası Genel Sekreteri Musa Kocaayaz, Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, Çobanoğlu Optik Sahibi Raif Çobanoğlu, Optisyen Ünal Birdal, Özyol Mimarlık Ofisi Şefi Mimar Emine Karasu, Arzu Kuaför Sahibi Arzu Erdoğan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Özcan Geçit ve eşi Saliha Geçit, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ali Mustak, Kuşçular Derneği Başkanı Hakan Kocaman, Koçan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Koçan, Altındağ Emlak Sahibi Muzaffer Altındağ, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hasan Topçu, Dünya Emlak Sahibi Mustafa Enginar ve çok sayıda davetli katıldı. 

İş yeri sahibi Kemalettin Birdal, açılış töreninden iş yerinin tanıtımını yaptıktan sonra gelen davetlilerine kokteyl ikramında bulundu.
Haber: Metin Karakuş

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020