Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

BUZLANMA FACİASI: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Perşembe, Aralık 21, 2017

Sakızköy yolundaki otoban köprüsünde dün sabah buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Ortadan ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.


Lüleburgaz’da dün sabah gizli buzlanma can aldı.
Sakızköy yolundaki otoban köprüsü üzerinde gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada Sakızköy istikametinden gelen 66 LF 705 plakalı otomobil sürücüsü Yener Yıldırım, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Önce sağ bariyerlere ardından da savrulup sol bariyere çarpan sürücü daha sonra karşı yönden gelen Erdem O. idaresindeki 39 LL 420 plakalı araç ile çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle 66 LF 705 plakalı araç ortadan ikiye bölündü.
Otomobilin ön bölümü kaza yerinin yaklaşık 20 metre ilerisine savrulurken, araç sürücüsü Yener Yıldırım da bu noktaya kadar savruldu.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri 39 yaşında olduğu öğrenilen Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Yıldırım’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.
ARAÇTA 3 YAŞINDAKİ KIZI VARDI!
Kazaya karışan diğer araç sürücüsü Erdem O. ve yanında bulunan 3 yaşındaki kızı G. O. da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kazanın ardından tamamen kapanan Lüleburgaz-Sakızköy yolu yapılan incelemeler ve araçların kaldırılmasının ardından 2 saat sonra trafiğe açılabildi.
KAZADAN SONRA TUZLANDI!
Kazanın ardından, sürekli dikkat çekilen köprülerdeki gizli buzlanma tehlikesi de bir kez daha ortaya çıktı.
Köprüdeki gizli buzlanma nedeniyle gerçekleştiği tahmin edilen kaza sonrası ise ekipler köprüde tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Haber: Tevfik İŞÇİ

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020