Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

BABAESKİ DEVLET HASTANESİNE ORTOPEDİ UZMANI ATANDI

Çarşamba, Aralık 20, 2017


Babaeski Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Ata, Ortopedi Kliniğinde görevine başladı.
Ata , “Ortopedik rahatsızlığı olan hastalarımız hastanemizde, güvenle sağlığına kavuşabileceklerdir. Teknolojiyi oldukça yakından takip ediyorum. Vakalara son teknolojik ürünler ve yaklaşımlarla müdahale ederek, hastalarımızın konforlu bir şekilde sağlığına kavuşmaları için azami gayret göstereceğim.” dedi. 

Muayeneye gelen hastalarla yakından ilgilenen Op. Dr. Ali Ata; 2005 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesini (Çapa tıp) tamamladıktan sonra, 2007-2012 yılında İstanbul Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinde ihtisasını yapmıştır. 2012-2017 yılları arasında Giresun Görele Devlet Hastanesinde çalışmıştır. 

Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra; Diz protezi, Kalça protezi, Kalça - kol – bacak kırıkları, Sinir sıkışması ameliyatları, El- ayakta bulunan çeşitli bozuklukların (Halluks Valgus, tetik parmak v.b) düzeltilmesi
Diz artroskopisi (Artroskopi: Artroskopi fiberoptik cihazlar kullanılarak eklemlerin içlerini görüntülü muayene ederek eklem içinde meydana gelen hastalık ve yaralanmaların tanı ve tedavisini sağlayan bir yöntemdir)  gibi vakaların tedavisini gerçekleştirecektir.
Haber: Metin KARAKUŞ

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020