Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

BABAESKİSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU DOĞAN YARAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Salı, Kasım 21, 2017


Babaeskispor’ un eski futbolcusu Doğan Yaraş, uykusunda geçirdiği kalp krizi sonrasında 57 yaşında hayatını kaybetti.

İlçenin Dindoğru Mahallesinde ikamet eden, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli olan Doğan Yaraş, 2014 yılında eşi Sema Yaraş’ı kaybetmesinin ardından, çocukları Anıl Yaraş ve Ömercan Yaraş ile birlikte yaşıyordu.

Kırklareli Amatör Ligi’nde mücadele eden Babaeskispor ve Volkanspor’da da uzun yıllar forma giyen Doğan Yaraş, önceki gün evinde saat: 15.00 sıralarında istirahat ediyordu. Küçük oğlu Ömercan eve geldiğinde uykuda olan babasını seslenerek kaldırmak istedi. Babasından cevap alamayan Ömercan, hemen 112 Acil Ambulans Ekibini aradı. Doktorlar yaptığı muayene sonrasında Doğan Yaraş’ın, uyku esnasında geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını kaybettiğini tespit etti.

Babaeski’de, sessiz, sakin ve beyefendi kişiliği ile tanınan Doğan Yaraş’ın cenazesi; Cedid Ali Paşa Camiinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara-Polatlı’da asker olan oğlu Anıl Yaraş, katıldığı cenaze töreninde; “Babam iki gün sonra benim yanıma gelerek, yemin törenimize katılacaktı. Hatta Polatlı Öğretmenevinde yerini de ayırtmıştı. Çok üzgünüm.” dedi.

Merhum Doğan Yaraş’ın cenaze törenine; Yaraş ailesi başta olmak üzere, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Babaeskispor Camiası, Çarşı ve Sanayi Esnafı, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İstanbul’da olan Babaeskispor Kurucu Başkanı Nusret Can ise taziyelerini abisi emekli öğretmen Burhan Yaraş’a, telefon ile iletti.
Haber: Metin KARAKUŞ/Babaeski

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020