Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

Trakya Üniversitesi'nde 'Bolca Nine' Yemekhanesi Açıldı

Cuma, Ocak 15, 2016

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi'ne bağlı Bolcaana Yemekhanesi açılışı gerçekleştirildi.
Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen açılışa Edirne Vali Vekili Beyazıt TançTrakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener YörükRektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, il müdürleri, dekanlar, akademisyenler, daire başkanları, üniversitenin idari personeli ve öğrenciler katıldı.
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük açılışta yaptığı konuşmasında, "Bugün burada üniversitemiz yeni bir tesis daha kazanıyor. 8 bin 600 metrekareyi aşan kapalı bir mekanda, alt katında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'mızın idari kısmını buraya taşıyoruz. Binamızın yan tarafında da öğrencilerimiz için çok amaçlı salonlarımız mevcut. Binamızın birinci katında öğrenci yemekhanemiz bulunuyor. Burada 900 öğrencimiz 4 farklı turnikeden geçerek yemek yiyebilecek. Bir üst katta da akademik ve idari personelimiz beraber yemek yiyebilecek. Bu kaBodrum katımızda 10 bin kişiye aynı anda yemek çıkarabilecek. İlimizin en büyük ve en modern mutfağına sahibiz. Bunun dışında binamızda merkezi ısıtma ve soğutma sistemimiz var. Tüm bunlara ek olarak bütün mefruşatımızı da yeniledik. Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için modern masa ve sandalyeler ile birlikte, konforlu bir hizmet sunacağız. Bu binanın öğrencilerimize, hocalarımıza ve personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
tta ayrıca yoğunluk olduğu zaman öğrencilerimiz de salonun diğer alanında yemek yiyebilecek. Burada teknolojinin son olanakları kullanıldı. 
Konuşmanın ardından bina açılışı protokol tarafından gerçekleştirildi. Açılışta RektörYörük, yemekhaneye Fatih Sultan Mehmet'in ordularına yemek veren ve Babaeski'ye bağlı Mutlu köyünde yaşamış olan 'Bolca Nine'nin adının senato kararı ile verileceğini belirtti.
KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020