Responsive Ad Slot

ÖNE ÇIKANLAR

latest

Babaeski "Atık Su Arıtma Tesisi Projesi" Hazırlanıyor

Pazar, Şubat 05, 2012

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Devlet Su İşleri (DSİ) 11.Bölge Müdürlüğü tarafından "Atık Su Arıtma Tesisi Projesi"nin hazırlandığını bildirdi.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü tarafından "Atık SuArıtma Tesisi Projesi"nin hazırlandığını bildirdi.

Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, bir firma tarafından çizilen projenin Haziran ayı içerisinde DSİ 11. Bölge Müdürlüğüne sunacaklarını belirtti.

Tesisin yapımına en kısa sürede başlanılacağını ifade eden Hacı, şunları kaydetti:

"Atık Su Arıtma Tesisi Projesi altyapı faaliyetleri içerisinde olmazsa olmaz projelerden bir tanesidir. Hepimizin bildiği üzere Ergene Nehrimiz artık bu kirliliği taşıyamaz duruma gelmiştir. Bu konuda bölgemizdeki tüm belediyelere, yetkililere önemli görevler düşmektedir. Bizler kısa bir sürede bu adımı attık ve tesisimizin yapımı konusunda Edirne'deki DSİ 11. Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Bu protokol çerçevesinde 2012 yılı içerisinde tesisimizin yapımına başlanacak ve tesisimiz yetkililerin bizlere vermiş oldukları bilgiler doğrultusunda 2013 yılında hizmete açılacak." 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

KAÇIRMAYIN
© Tüm hakları saklıdır.
2010 2020